Shopping cart

Your shopping cart is empty.

Părere Clienți

 

Va prezentam cateva dintre parerile clientilor nostrii despre produsele achizitionate de la noi:

 

D-l Mitrea Florin (30.08.2014): "Suntem foarte multumiti..."

 

 

Buna ziua!

 

 Suntem foarte multumiti de zgarda, iarba este la locul ei, nu mai este arsa dupa cum se vede aici. Inainte de aceasta zgarda am schimbat diferite garduri pentru acest palc de iarba . In plus chiar daca ramane fara zgarda stie ca nu are voie sa treaca perimetrul.

Va multumim!
Mitrea Florin

 

D-l Alin Iacobescu (03.09.2012): "...livrarea şi consultanţa telefonică primită au fost impecabile şi odată instalat sistemul, făcut dresajul câinii mei, doi Labradori, nu se mai apropie de zona de avertizare"

 

 

Buna ziua,
Am achizitionat de curand de la dumnevoastra un sistem complet outdoor 1200 plus un receptor R12 pentru al doilea caine. Doresc sa va spun ca livrarea si consultanta telefonica primita au fost impecabile si odata instalat sistemul, facut dresajul (adevarat nu cum scrie la carte, dar cred ca am reusit 3 minute pe zi timp de doua zile) cainii mei, doi Labradori, nu se mai apropie de zona de avertizare, au invatat ca, nu mai trebuie sa mearga in acea zona si acum dupa 2 saptamani chiar daca nu au zgarda cu receptor la gat, nu se mai apropie de stegulete ramanand undeva la 1-2 metri de ele. Sistemul este extraordinar si il recomand orcui doreste sa isi protejeze cainii pentru a nu mai iesi din curte sau pentru a proteja anumite zone de joaca pentru copii sau gradini.

 

Cu multumiri,
Alin Iacobescu

 

 

D-na Drimba Eniko (12.10.2012): "...ne-ati dat posibilitatea sa avem si caine si curte frumoasa"

 

 

D-na Drimba Eniko a achiziţionat în data de 03.02.2012 un Sistem Complet Outdoor 1200 cu Receptor R12M. Vă prezentăm părerea ei despre produsul cumpărat, după 8 luni de la data achiziţionării.

 

Buna ziua!

Avem o parere foarte buna despre sistemul DogWatch, ne-ati dat posibilitatea sa avem si caine si curte frumoasa, catelusul nostru s-a invatat dupa prima experineta rea ca nu are voie in zona respectiva.

Va multumim,
Cu stima,
Drimba Eniko
Oradea

 

 

D-na Laurian Simona (02.11.2012): "Sunt foarte multumita de produsul pe care l-am cumparat de la dumneavoastra"

 

 

D-na Laurian Simona, a achiziţionat în data de 22.03.2012 un Sistem Complet Outdoor, pentru câinele ei Ursu, de rasă Ciobănesc Mioritic. Iată ce spune acum depsre produsul cumpărat:

 

 

Buna ziua,
Sunt foarte multumita de produsul pe care l-am cumparat de la dumneavoastra. Am un caine ciobanesc mioritic, talie mare si imi este foarte folositor. A invatat foarte bine care sunt limitele pe care le poate ajunge si le pastreaza cu strictete. Ma bucur de faptul ca Ursu, cainele meu, se poate plimba liber in curte si de faptul ca Dogwatch i-a redat libertatea de miscare!

 

Va multumesc, 
Simona Laurian

 

D-na Liana Moldovan (03.09.2012): "...pot spune ca, dupa cateva saptamaini de la montare, cainele a invatat limitele pana la care se poate apropia de flori, gard si alte zone amenajate, scapand astfel de replantarile zilnice de flori..."

 

 

Am achizitionat in Martie 2012 un gard perimetral invizibil "Sistem Complet Outdoor 1200 cu Receptor R12M" pentru un Akita Inu in varsta de un an si jumatate. Dupa montarea lui, in sfarsit am fost si noi relaxati in ceea ce priveste intretinerea gradinii, curtii si saritul gardului. Pot spune ca, dupa cateva saptamaini de la montare, cainele a invatat limitele pana la care se poate apropia de flori, gard si alte zone amenajate, scapand astfel de replantarile zilnice de flori, fie scoase fie marcarcate. Apreciez si promtitudinea in ceea ce priveste asistenta telefonica la instalarea sistemului cat si la alte solicitari legate de functionarea lui. Fara  gardul perimetral invizibil, fie renuntam la un caine de talie mare, fie  regandeam curtea si gradina contruindu-i acestuia un spatiu separat, dar care evident era mic si inconfortabil, lucru pe care nu l-am dorit niciun moment.

 

Liana Moldovan